Апартман 9

Одличен за бизнис и задоволство

AmenitiesAmenities
 • LED Телевизор
 • Sony PlayStation 3
 • Wi-Fi
 • Високо Столче
 • Детско Креветче
 • Клима Уред
 • Кодирани Врати
 • Лап Топ Сеф
 • Машина за Перење/Сушење
 • Пегла и Даска
 • Сапуни
 • Фен

ServicesServices
 • Велосипеди (Free )
 • Лифт (Free )
 • Неделно Чистење (Free )
 • Приватен Паркинг (Free )


Other Apartments

Could also be interest for you

Апартман 3

33
Size
m2
2
Max
Adults
2
Max
Children

Апартман 4

33
Size
m2
2
Max
Adults
2
Max
Children

Апартман 31

33
Size
m2
2
Max
Adults
2
Max
Children